Söndagste and revelation.

Hej. 12/12 öppnades en portal. Och in genom den strömmar olika saker.  Bland annat jag. Och du. Men, vi är på olika frekvenser. I olika dimensioner. Med en dimridå emellan. Vi kan inte riktigt nå varandra. Och så ska det vara just nu. Så man får vara tacksam för de där små ögonblicken som man ändå får då och då. Det kan tyckas vara för lite, för sällan, men det räcker för att nya processer ska aktiveras.

Vad händer med en människa med tiden? Jag vet inte om det kan bakas ner till bara några få meningar, när det är så himla stort och starkt. 

Den här tiden på året är fantastisk. Det är nu det sista ska pushas upp till ytan, renas och transformeras, innan det är dags att släppa taget om det här året, och gå in i ett nytt, med ny energi. Och just vid den här tiden innan varje årsskifte, har starka energier en tendens att få saker att både gunga och rulla, på olika sätt. Det är något att vara tacksam för.

Om du vill säga något, så gör det där du brukar. Jag kommer veta när. De berättar alltid det för mig. Så, jo, jag hör dig. Precis som du vet när du ska höra mig. 

(null)